دانش رایج یکی از میوه های فراوان ، ادعا می کند که زردآلو در ابتدا در چین کشت می شد ، تا زمانی که ایرانیان آن را کشف کردند. همچنین اختلاف نظر وجود دارد كه این گیاه در ارمنستان سرچشمه گرفته است زیرا این میوه از زمان های بسیار قدیم در آنجا كشت می شد. آن زمان بود که میوه راه خود را به مدیترانه پیدا کرد که محبوبیت واقعی آن آشکار شد. به کاوشگران اسپانیایی اعتبار لازم برای معرفی میوه به آمریکا ، جایی که امروز در آن شکوفا می شود ، داده می شود. و یک مکتب فکری دیگر وجود دارد که ادعا می کند که زردآلو در سال های 3000BC به هند در حال رشد است. اختلاف نظرها ، مزایای زردآلو به ندرت توسط هیچ یک از آنها رد نمی شود. در واقع ، به همان اندازه پخته شده خام محبوب است. نسخه خشک شده این میوه مورد علاقه جهانی است و در واقع بخش مهمی از تجارت جهانی ایران را تشکیل می دهد. کشورهایی مانند ترکیه ، ایتالیا ، روسیه ، اسپانیا ، یونان ، ایالات متحده آمریکا و فرانسه به عنوان تولید کنندگان برتر زردآلو در نظر گرفته می شوند. این میوه گوشتی نارنجی مایل به زرد کاملاً کنجکاو است. موهای ریز روی پوست بیرونی بافت نرم و خز دار ایجاد می کنند و بدون نیاز به لایه برداری می توان آن را خورد. این همچنین یکی از سالم ترین میوه ها در جهان است که دارای مزایایی است. گفته می شود که 100 گرم زردآلو تازه 12٪ ویتامین C ، 12٪ ویتامین A و 6٪ پتاسیم مورد نیاز بدن را به شما می دهد - این همه کمتر از 50 کالری است. با گفتن این مطلب ، بیایید در مورد مزایای زردآلو یاد بگیریم.

در اینجا 8 مزیت شگفت انگیز زردآلو ( خوبان ) را که باید بدانید در اینجا آورده شده است:


 

1. منبع خوب ویتامین A

زردآلوها با ویتامین A بسته بندی می شوند که به آن رتینول نیز معروف است. این محلول در چربی است و از جمله موارد دیگر به تقویت بینایی کمک می کند. و سیستم ایمنی بدن را کنترل می کند و از پوست شما در این روند محافظت می کند. رتینول و بتا کاروتن (همچنین در زردآلو وجود دارد) همچنین احتمال ابتلا به یک اختلال جدی در ارتباط با چشم به نام Neovascular ARMD را کاهش می دهد.

 

خواص و فواید بی نظیر زردالو

زردآلو کباب شده با عسل

 

2. سرشار از فیبر

 

چه آن را بخورید چه خشک ، یا تازه ، زردآلو منبع خوبی از فیبر رژیم غذایی است. با توجه به اینکه رتینول موجود در زردآلو محلول در چربی است ، میوه به راحتی در بدن حل می شود و مواد مغذی مهم به راحتی توسط سیستم جذب می شوند. و اسیدهای چرب را سریع تجزیه می کند و این بدان معنی است که هضم شما درست است. و نه تنها این ، میوه با تمیز کردن منظم روده از شما در برابر نگرانی های دستگاه گوارش محافظت می کند.

 

3. برای قلب شما خوب است

 

با توجه به اینکه میوه از نظر فیبر سرشار است ، به کاهش مقدار کلسترول بد در بدن کمک می کند و این بدان معنی است که قلب شما محافظت می شود. و در عین حال باعث افزایش کلسترول خوب می شود. به علاوه مقدار پتاسیم موجود در میوه میزان الکترولیت موجود در سیستم ما را متعادل می کند و باعث می شود عضلات قلب ما به طور مرتب حفظ شود. تنها کاری که باید انجام دهید این است که هر روز یک یا دو زردآلو تازه بخورید ، یا یک مشت کوچک خشک.

 

4- گنجینه آنتی اکسیدان ها:

زردآلو رسیده منابع طبیعی آنتی اکسیدان است. هنگامی که روزانه مصرف می شود ، به بدن کمک می کند تا از سمومی که تمایل به جمع آوری آنها داریم ، خلاص شود. آنتی اکسیدان ها نیز به نوبه خود رادیکال های آزاد را که به سلول های ما آسیب می رسانند ، می کشند.

 

5. خوب برای خون شما:

هر نوع گیاهی که حاوی آهن باشد ، آهن غیرهمی دارد و شامل زردآلو است. این نوع آهن وقت خود را برای جذب بدن می گیرد و هرچه مدت زمان طولانی تر در سیستم بماند شانس شما در جلوگیری از کم خونی بهتر است. توصیه می شود مقداری ویتامین C را همراه خود مصرف کنید تا از جذب بهتر آهن غیر هیمن اطمینان حاصل شود.

 

خواص زرد آلو

میوه با مرکز بذر

 

6. مناسب برای پوست:

ترکیب ویتامین C ، A و گیاهان دارویی پوست را تضمین می کند. و آیا می دانستید آنتی اکسیدان های موجود در زردآلو روند پیری را کند می کند؟ بنابراین جدا از یک رژیم مراقبت از پوست خوب ، فراموش نکنید که هر روز مقداری زردآلو بخورید.

 

 7. این رژیم غذایی دوستانه است:

فیبر رژیم غذایی موجود در میوه باعث بهبود دستگاه گوارش شما می شود و این به افزایش متابولیسم شما کمک می کند. و اغلب توصیه می شود وقتی احساس لکه دار شدن می کنید ، به خصوص میان وعده های غذایی چند زردآلو بخورید ، به خصوص اگر رژیم دارید. این شما را پر می کند اما کالری های غیر ضروری را اضافه نمی کنید. با این حال ، به یاد داشته باشید که بعد از خوردن نسخه خشک شده ، دهان خود را بشویید. میوه های خشک حاوی شکر بیشتری هستند و شما نمی خواهید که این امر روی سلامت دندان شما تأثیر بگذارد.

 

فواید زرد آلو

زردآلو خشک

 

 8- زرد آلو استخوانها را تقویت می کند

 

کلسیم در شکل گیری و رشد استخوان ها بسیار مورد نیاز است و زردآلو مقدار زیادی از آن را دارد. نکته جالب اینجاست که جالب است که بدون داشتن پتاسیم کافی در بدن ، کلسیم جذب نمی شود و به طور یکنواخت دفع نمی شود. و خبر خوب این است که زردآلو هر دو را دارد!

ارزش تغذیه زردآلو

طبق آمار وزارت زراعت ایالات متحده ، یک وعده 100 گرم زردآلو دارای 48 کالری ، پروتئین 1.40 گرم ، چربی 0.39 گرم ، 11.12 گرم کربوهیدرات ، 2 گرم فیبر و 9.20 گرم شکر است.

نحوه اضافه کردن زردآلو به رژیم غذایی شما

مانند بیشتر میوه های خوشمزه ، زردآلو را می توان به روش های مختلفی خورد. نسخه خشک شده و تازه ساده ترین است

منبع : ndtv


معرفی بهترین محصولات ، ,زردآلو ,کند ,میوه ,  ,های ,می کند ,می شود ,کند و ,شود و ,است کهمنبع

فواید و خواص توت چیست؟

روغن مورچه

پیشگیری از سرطان پروستات

صابون کوسه

همه چیز درباره روغن مار

روغن خراطین و فواید آن

خواص روغن جوانه گندم

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

emohtava دانلودستان بهترین سایت سامانه درگاه دهی ایمیل بیداری اندیشه اپلود فایل | اپلود سافت قرص چاقی فت فست تل استار طراحی سایت alishah.com طراحی سایت