چند دلیل که نشان می دهد نوشابه برای سلامتی شما بد است

 

با مصرف زیاد ، شکر اضافه شده می تواند بر سلامتی شما تأثیر منفی بگذارد.

با این حال ، برخی از منابع قند از سایرین بدتر هستند - و نوشیدنی های قندی به مراتب بدترین هستند.

این امر در درجه اول در مورد نوشابه ، بلکه برای آب میوه ، قهوه بسیار شیرین شده و سایر منابع قند مایع صدق می کند.

در اینجا چند دلیل وجود نوشیدنی قند برای سلامتی شما ذکر شده است.

 

1. نوشیدنی های قندی باعث نمی شود احساس کاملی داشته باشید و به شدت با افزایش وزن پیوند برقرار کنید

رایج ترین شکل قند اضافه شده - ساکارز یا شکر جدول - مقدار زیادی فروکتوز قند ساده را تأمین می کند.

فروکتوز گرلین هورمون گرسنگی را کاهش نمی دهد و به همان روش گلوکز قند را تحریک می کند ، قندی که هنگام هضم غذاهای نشاسته ای ایجاد می شود 

 

بنابراین ، هنگامی که شما قند مایع مصرف می کنید ، معمولاً آن را در بالای کالری دریافتی خود اضافه می کنید - زیرا نوشیدنی های قندی باعث نمی شوند احساس پر شدن شوند 

در یک مطالعه ، افرادی که علاوه بر رژیم غذایی فعلی خود ، نوشابه قند نوشیدند ، 17 درصد کالری بیشتری نسبت به گذشته مصرف کردند 

جای تعجب نیست که مطالعات نشان می دهد افرادی که نوشابه های شیرین قند می نوشند به طور مداوم نسبت به افرادی که اینطور نیستند وزن بیشتری کسب می کنند 

در یک مطالعه در کودکان ، هر وعده نوشیدن نوشیدنی های شیرین کننده قند با افزایش خطر ابتلا به چاقی 60٪ مرتبط بوده است 

در حقیقت ، نوشیدنی های قندی از جمله چربی های رژیم های مدرن هستند.

 

2. مقادیر زیادی قند در کبد شما به چربی تبدیل می شود

شکر جدول (ساکارز) و شربت ذرت با فروکتوز بالا از دو مولکول - گلوکز و فروکتوز - در مقادیر تقریبا مساوی تشکیل شده است.

گلوکز توسط هر سلول در بدن شما متابولیزه می شود ، در حالی که فروکتوز فقط توسط یک عضو بدن ممکن است متابولیزه شود - کبد شما 

نوشیدنی های قندی ساده ترین و رایج ترین روش برای مصرف مقادیر زیاد فروکتوز است.

هنگامی که بیش از حد مصرف می کنید ، کبد شما دچار اضافه وزن می شود و فروکتوز را به چربی تبدیل می کند 

برخی از چربی ها به عنوان تری گلیسیرید خون از بدن خارج می شوند ، در حالی که بخشی از آن در کبد شما باقی می ماند. با گذشت زمان ، این می تواند به بیماری کبد چرب غیر الکلی کمک کند 

 

3. شکر باعث افزایش چشمگیر تجمع چربی شکم می شود

دریافت قند زیاد با افزایش وزن همراه است.

 

به طور خاص ، فروکتوز با افزایش چشمگیر چربی های خطرناک اطراف شکم و اندام شما مرتبط است. این به چربی احشایی یا چربی شکم معروف است

چربی بیش از حد شکم با افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 و بیماری های قلبی گره خورده است 

در یک مطالعه 10 هفته ای ، 32 نفر از افراد سالم نوشیدنی های شیرین شده با فروکتوز یا گلوکز مصرف کردند 

كساني كه گلوكز مصرف كرده بودند چربي پوستي را افزايش داده اند - كه با بيماري متابوليك ارتباطي ندارد - در حالي كه كساني كه فروكتوز مصرف كرده اند چربي شکم خود را بطور چشمگيري افزايش مي دهند.

 

4- نوشابه قند ممکن است باعث مقاومت به انسولین - ویژگی اصلی سندرم متابولیک شود

هورمون انسولین گلوکز را از جریان خون به درون سلولهای شما هدایت می کند.

اما هنگامی که نوشابه قند می نوشید ، ممکن است سلول های شما نسبت به اثر انسولین حساس تر یا مقاوم شوند.

هنگامی که این اتفاق می افتد ، لوزالمعده شما باید انسولین بیشتری ایجاد کند تا گلوکز را از جریان خون خارج کند - بنابراین میزان انسولین در سن خون شما وجود دارد.

این وعیت به مقاومت به انسولین معروف است.

مقاومت به انسولین مسلماً محرک اصلی سندرم متابولیک است - پله ای به سمت دیابت نوع 2 و بیماری های قلبی.

مطالعات حیوانی نشان می دهد که فروکتوز بیش از حد باعث مقاومت به انسولین و افزایش انسولین مزمن می شود 

یک مطالعه در مردان جوان ، سالم نشان داد که مصرف متوسط فروکتوز باعث افزایش مقاومت به انسولین در کبد می شود

 

5- نوشیدنی های شیرین شکر ممکن است پیشرو در رژیم غذایی دیابت نوع 2 باشند

دیابت نوع 2 یک بیماری شایع است و میلیون ها نفر در سراسر جهان را مبتلا می کند.

این بیماری با افزایش قند خون به دلیل مقاومت به انسولین یا کمبود آن مشخص می شود.

از آنجا که مصرف بیش از حد فروکتوز ممکن است به مقاومت به انسولین منجر شود ، شگفت آور نیست که مطالعات متعددی میزان مصرف نوشابه را به دیابت نوع 2 مرتبط می کند.

در حقیقت ، نوشیدن به اندازه‌ی یک قوطی نوشابه قند در روز به طور مداوم با افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 مرتبط است 

یک مطالعه جدید ، که در 175 کشور مصرف قند و دیابت مورد بررسی قرار گرفته ، نشان داد که به ازای هر 150 کالری شکر در روز - حدود 1 قوطی نوشابه - خطر دیابت نوع 2 1.1٪ افزایش یافته است 

از این منظر ، اگر کل جمعیت ایالات متحده یک قوطی نوشابه را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کنند ، 3.6 میلیون نفر دیگر ممکن است به دیابت نوع 2 مبتلا شوند.

 

6. سودا حاوی مواد مغذی اساسی - فقط شکر نیست

نوشابه قند تقریباً هیچ ماده مغذی اساسی - بدون ویتامین ، مواد معدنی و فیبر ندارد.

 

این چیزی به رژیم شما اضافه نمی کند به جز مقادیر زیاد قند اضافه شده و کالری های غیر ضروری.

 

7. قند ممکن است باعث مقاومت در برابر لپتین شود

لپتین هورمونی است که توسط سلولهای چربی بدن شما تولید می شود. این تعداد کالری را که می خورید و می سوزانید تنظیم می کند.

سطح لپتین در پاسخ به گرسنگی و چاقی تغییر می کند ، بنابراین اغلب به آن هورمون پرشدگی یا گرسنگی گفته می شود.

امروزه اعتقاد بر این است که در برابر اثرات این هورمون - که از آن به مقاومت لپتین یاد می شود - مقاوم است ، یکی از اصلی ترین عامل های افزایش چربی در انسان است 

در حقیقت ، تحقیقات حیوانات مصرف فروکتوز را به مقاومت لپتین پیوند می دهد.

در یک مطالعه ، موشها پس از تغذیه مقادیر زیادی فروکتوز ، به لپتین مقاوم شدند. به طرز حیرت انگیزی ، هنگامی که آنها به رژیم غذایی عاری از قند بازگشتند ، مقاومت به لپتین ناپدید شد 

به گفته این ، مطالعات انسانی مورد نیاز است.

 


معرفی بهترین محصولات ، ,قند ,های ,فروکتوز ,مصرف ,انسولین ,می شود ,نوع 2 ,می کند ,مقاومت به ,نوشیدنی های ,اصلی سندرم متابولیکمنبع

فواید و خواص توت چیست؟

روغن مورچه

پیشگیری از سرطان پروستات

صابون کوسه

همه چیز درباره روغن مار

روغن خراطین و فواید آن

خواص روغن جوانه گندم

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

taranoome حسابداری آموزش تعمیرات لوازم خانگی کالای ارزان دی ال ترانه اشهر اطباء التجميل في ايران موزیک سافت larzegiremahardar ارزان سرا شرکت پرسناژ